Friday, July 27, 2012

[NEW] MSL 2012 Patch v6.0 by RaZoR




This patch is standalone version and will not affect with others patch. Please refer to installation section to install the patch. I will not responsible for any damage caused by this patch. Feel free to give a comment to our forum.

Full Features:
*All features from previous patch
*Update League structure for 2012/2013
*Update most of player transfer
*Update kit for 2012/2013
*Added new face for most player
*Update Malaysia & Malaysia U23 squad

How to Install:
1. Update your game to Konami 1.06 and DLC 4.00. (Ask for expert if don’t know)
2. Download “MSL 2012 Patch v6.0.rar” and extract file.
3. Install the patch using “Setup.exe” file to your PES 2012 directory.
4. Start your game by click “MSL 2012 Launcher” icon on your desktop.
5. Make your selection for the game to play and add-on you want to use.
6. Click Play to start you game.

Credit:
PESEdit Team | Tools Maker | Ciputhegooner | ayiebowk | Karkz | Aman | NoName | Fitri Roslan | Van Rezza | Robinson22 | Darkpin | Chengazrin | Cicakpekat | Onetkun | Nabil24 | Tottimas | Manmala | Shark | Tunjuk Belang | Jengsebong007 | Hawke | Tunizizou | Naim | Anadyr | Karokgnet1412 | Kambing Ayam | E-Funs | HbZcErIa | All Forum Members|

#Please PM me if your name is not listed for your artwork in this patch.

New link (update):


Zippyshare:

PART 1

After extract please rename and remove '.000' at file. For example after extract the file's name will be 'MSL 2012 Patch v6.0.zip.000'. Please rename and remove '.000' and make the file as 'MSL 2012 Patch v6.0.zip'. After that do extract again...

35 comments:

bro,apesal x leh extract ye? penat aku download..

ada keluar error apa lepas extract? dah masuk password betul tak? cuba check saiz tiap2 file yg dah di download sama ke tak...

bro,asal aq nak download link kata problem loading error.cuba tolong masalah aq

Aku try ok je...link takde masalah pun...

cuba link lain leh x,aq nak sngt patch ni

bro npe link bro bg xley download da?
if da rmove plez upload back. .

tunggu aku upload balik kat gamefront

link mati bos. update please ..

yg ni install trus ke atau kna install yg version 1 dulu ye admin

bro,aq x pham ah nk extract gne

dah habis download, extract kali pertama...so nanti file yang dah extract tu akan keluar jadi 'MSL 2012 Patch v6.0.zip.000'. Ko rename file tu jadi 'MSL 2012 Patch v6.0.zip'. Buang '.000' tu. Lepas tu ko extract file 'MSL 2012 Patch v6.0.zip' tu untuk kali kedua.

boleh update utk 2012/2013 tak..?

Kepada Admin: Skang Boleh Pakai Lagi Ke Patch Nie?
Kalau Boleh Aq Nak Download Esok??

knapa xde pemain malaysia pun...

try re-install balik...ada benda ko tak buat tu

Salam. Admin, asal x bleh extract? die kate invalid a'ar..

Admin. DLC 4.00 and Datapack 1.06, mane nak dapat? kan belum lunch lg kan..Betulkan kalau saya tersilap..thanks

belum launch lagi...yg DLC 3.00

Alright aku dh download, so far all the link is OK! no problem.
Ingat Admin ckp "dah habis download, extract kali pertama...so nanti file yang dah extract tu akan keluar jadi 'MSL 2012 Patch v6.0.zip.000'. Ko rename file tu jadi 'MSL 2012 Patch v6.0.zip'. Buang '.000' tu. Lepas tu ko extract file 'MSL 2012 Patch v6.0.zip' tu untuk kali kedua."

OKEYY..terbaik.. terima kasih abang admin

DLC 4.00 dan Konami 1.06 nak download kat mna??please...bgi taw

ADmin Dlc Ngan Konami Nk Download Kt Mna??

langkah pertama download.tpi kene download PES 2012 x???admin sila jwp

admin mcm mne ni kene download PES 12 x ????

kena download semua part ke admin???

pnat dwnlod x leh extrat ..... cmna ni !

ADMIN Nak Guna Disk Ke? Disk Ape?

kepada yang da siap dload MSL 2012 patch V 6.0..tp kalau ada masalah extract(winrar)....cuba extract gune 7-zip lak.

admin say:
dah habis download, extract kali pertama...so nanti file yang dah extract tu akan keluar jadi 'MSL 2012 Patch v6.0.zip.000'. Ko rename file tu jadi 'MSL 2012 Patch v6.0.zip'. Buang '.000' tu. Lepas tu ko extract file 'MSL 2012 Patch v6.0.zip' tu untuk kali kedua.

lepas tu update V. 1.6 dan DLC 4.00:
1.Install V1.6 dulu,pastu copy dan paste kan file 'crack' ke
:Program files/konami/pro evolution soccer 2012

2.selepas tu baru la korang copy/paste DLC 4.00(dt0f) ke :programdata/KONAMI/Pro evolution soccer 2012/Download

3.cuba run pes2012.exe nt korang tengok (Data Pack 4.00 V. 1.6)
4.pastu install la MSL 2012 patch 6.0 mcam biasa...dan run MSL2012 launcher,MSL 2012 je pon boleh....

to admin: maaf kiranya ada salah.

`hanz`

bila dah tuka..file tu ilang??nape??...pastu bila dah extract lg sekali..nak tuka semula..dah tkleh..dia ckp file tu dah nama yg sm..pastu nk wat cmner ???

buat penat je download still x dpt extract pki 7 zip ke pki winrar ke semua sama. ish2

apsal kluar negara austria jer.??

Post a Comment